آزمون اس ای تی (SAT)

پذیرش در دانشگاه، تنها با عبور از آزمون‌های ورودی ممکن است. فرقی نمی‌کند در ایران تحصیل کنید یا ترکیه، تنها تفاوت این است که دانشجویان خارجی، باید آزمون‌های بیشتری را پشت سر بگذارند. آزمون های دانشگاهی ترکیه، چندان سخت نیستند و از همین رو، موفقیت در آنها هم یک رویا نیست. مثلاً یوس که اصلی‌ترین آزمون دانشگاه ترکیه است، تنها 100 سوال دارد. البته این به معنای آن نیست که قبولی در آزمون ترکیه، به مطالعه و آمادگی قبلی نیاز ندارد. ما در این مقاله از متروپل تبریز، نگاهی جامع به آزمون‌ها و شرایط آنها انداخته ایم؛ با ما همراه شوید.

آزمون های دانشگاهی ترکیه

تعداد و تنوع آزمون دانشگاه ترکیه، چندان بالا نیست. با این وجود، این کشور نیز برای پذیرش دانشجویان خارجی؛ شرایط خاص خود را دارد. بسته به اینکه در چه رشته، دانشگاه یا مقطع تحصیلی می‌خواهید پذیرفته شوید؛ این آزمون‌ها هم فرق می‌کنند. در ادامه، به توضیح مهم‌ترین آنها می پردازیم.

آنچه در این مطلب خواهید خواند:

  • آزمون های دانشگاهی ترکیه
  • آزمون یوس
  • آزمون sat
  • آزمون تومر
  • آزمون ales
  • آزمون dus
  • آزمون pte 
  • آزمون sts
  • آزمون آیلتس در ترکیه
  • جمع ‌بندی

آزمون یوس ترکیه

اصلی‌ترین آزمون ورود دانشگاه های ترکیه، یوس (yos) نام دارد. این آزمون، ویژه فارغ‌ التحصیلان خارجی مقطع دیپلم است و بیشتر، برای ورود به دانشگاه ‌های دولتی ترکیه کاربرد دارد. اگرچه، در برخی دانشگاه‌ های خصوصی ترکیه نیز شرط پذیرش، نمره آزمون yos ترکیه است. بنابراین، برای تحصیل در هر رشته‌ای اعم از پزشکی یا مهندسی، کسب نمره بین 50 تا 90 الزامی است.

ساختار و محتوای آزمون yos ترکیه چیست؟

قبل از هر چیز باید بدانید که سوالات آزمون yos ترکیه، به سه بخش هوش، هندسه و ریاضی تقسیم می‌شوند. در حقیقت، 80 تا 100 سوال پنج‌ گزینه‌ای با هدف ارزیابی هوش ریاضی و منطقی، در اختیار شما قرار می‌گیرد. شما موظف هستید تا در مدت زمان 100 تا 120 دقیقه، به این پرسش‎ها پاسخ دهید. لازم به ذکر است که آزمون های یوس ترکیه، به هر دو زبان ترکی و انگلیسی برگزار می‌شوند.

شرایط شرکت در آزمون یوس ترکیه

حالا که با نکات اولیه آشنا شده‌اید و می‌دانید آزمون یوس ترکیه چیست، بهتر است اطلاعات بیشتری درباره الزامات آن داشته باشید. به طور کلی، شرایط آزمون یوس ترکیه؛ سخت نیست. مثلاً، می‌توانید با هر سنی در آن شرکت کنید، به شرط آنکه مدارک لازم را داشته باشید. اما برای بسیاری، این پرسش مطرح می‌شود که آزمون یوس ترکیه برای چه رشته هایی است. در جواب، باید بگوییم که تمام رشته‌ها به غیر از خلبانی که نیازمند حضور در دانشگاه نظامی است.
مدارک یوس چه هستند؟ پاسپورت معتبر و کارنامه‌های دبیرستان. البته قبلاً باید وارد سایت دانشگاه شده و پس از پرداخت هزینه آزمون yos ترکیه، مدارکتان را آپلود کنید. لازم به ذکر است که این مبلغ، برای همه دانشگاه‌ها یکسان نیست. ضمن اینکه، ممکن است از سالی به سال دیگر؛ تغییر پیدا کند. اما معمولاً این مقدار، بین 800 تا 1300 لیر است.

آمادگی آزمون یوس ترکیه

بعد از ثبت ‌نام، نوبت به آمادگی برای آزمون می‌رسد. مانند دیگر انواع آزمون ورودی دانشگاه ترکیه نخستین راه، شرکت در دوره‌های آنلاین یا حضوری است. ما در مؤسسه متروپل تبریز، شما را از خدمات حضوری در کنار دوره‌های جامع آنلاین؛ بهره‌مند می‌کنیم. قدم دیگر، کمک گرفتن از منابع آزمون یوس ترکیه است. مهم‌ترین آنها شامل کتاب‌های “متروپل”، “کوزا” و “کوراک” می‌شوند. همچنین، دانلود نمونه سوالات آزمون یوس ترکیه در سال‌های گذشته از همین سایت، می‌تواند آمادگی‌تان را بیشتر کند.
زمان ازمون یوس دانشگاههای ترکیه هم، از دیگر نکاتی است که باید از آن آگاه باشید. معمولاً، دانشگاه‌های ترکیه آزمون یوس را یک بار در سال برگزار می‌کنند که بین فروردین تا خرداد است. اینکه آزمون یوس ترکیه در کجا برگزار می‌شود، هم بستگی به دانشگاهی دارد که در آن ثبت‌ نام کرده‌اید. استانبول، آدانا، ازمیر و بورسا از جمله این شهرها هستند.

آزمون sat ترکیه

یکی از مهم‌ترین امتحانات ورودی دانشگاه‌های ترکیه، آزمون ست ترکیه است. این آزمون مخفف عبارت Scholastic Aptitude Test بوده و با هدف ارزیابی دانش‌آموزان برای ورود به دانشگاه گرفته می‌شود. به عبارت دیگر، افرادی که 12 سال تحصیل را در مدارس به اتمام رسانده‌اند، برای پذیرش دانشگاه به موفقیت در کنکور sat ترکیه نیاز دارند. در ادامه، بیشتر از این آزمون و ساختار آن خواهیم گفت.

محتوای آزمون sat ترکیه چیست؟

در پاسخ باید بگوییم که این آزمون دو بخش عمومی و موضوعی دارد. برای قبولی در دانشگاه‌های ترکیه، شرکت در آزمون جنرال کفایت می‌کند. سوالات آزمون sat ترکیه، از چهار بخش تشکیل می‌‌شوند. قسمت اول، خواندن یا همان درک مطلب است. به این صورت که 52 سوال چند گزینه‌ای در اختیار شما قرار می‌گیرد. بیشتر محتوای این پرسش‌ها هم؛ به صورت جدول و نمودار است.
قسمت دوم، شامل 44 سوال است و سه هدف مهم دارد. سنجش مهارت شما در خواندن متن، پیدا کردن اشتباهات و تصحیح آنها. در حقیقت، عمده محتوای بخش نوشتن و زبان؛ گرامر و معنی لغات است. سومین مهارت در آزمون ست، ریاضی بوده و به سوال‌های ساده در خصوص جبر، آمار، هندسه و غیره؛ اختصاص دارد. البته بخش ریاضی امتحان خود، به دو دسته تقسیم می‌شود. در قسمت نخست، شما باید به 20 سوال و در قسمت دوم، به 38 پرسش تحلیلی پاسخ دهید.
مرحله پایانی ست، بخش مقاله است. به طوری که شما باید، از توانایی درک مطلب و نوشتن خود بهره بگیرید. بهتر است بدانید که بخش مقاله (essay)، تنها در برخی دانشگاه‌ها اجباری است. حال، حداقل نمره قابل قبول برای این آزمون چند است؟
در مجموع، کسب نمره 1100 از 1600، به معنای موفقیت در ست است. اما رشته‌ها و دانشگاه‌های مختلف، الزامات خاص خود را دارند. مثلاً؛ نمره آزمون sat برای پزشکی ترکیه، بالای 1400 است. کسب همین امتیاز در آزمون sat ترکیه برای دندانپزشکی نیز قابل قبول است.

منابع آزمون sat ترکیه، چه هستند؟

بدون شک، شرکت در ازمون sat دانشگاههای ترکیه، نیاز به آمادگی قبلی دارد. برای این منظور، راه‌های مختلفی وجود دارد. یکی از آنها، شرکت در دوره‌های حضوری و آنلاین است. شما می‌توانید در این دوره‌ها که توسط مؤسسه متروپل تبریز تشکیل می‌شود، خود را برای آزمون ست آماده کنید.
به ‌علاوه، کمک گرفتن از منابع آزمون ست ترکیه، نیز شیوه دیگری است. معتبرترین و شناخته ‌شده‌ترین آنها عبارت هستند از:

  • دوره‌ها و منابع رایگان مؤسسه‌ای خصوصی به نام خان آکادمی (Khan Academy). در سایت این مؤسسه، امکان دسترسی به ویدئوها و نمونه سوالات آزمون ست ترکیه، وجود دارد؛
  • مجموعه کتاب‌های Barron’s SAT که شامل استراتژی‌ها، سوالات و تمرین‌های این آزمون است؛
  • کتاب آبی (Blue Book) که مهم‌ترین مرجع ست به شمار می‌رود؛
  • همچنین امکان دانلود نمونه سوالات آزمون sat ترکیه، روی وبسایت متروپل تبریز هم برای شما فراهم شده است.
    دو نکته مهم دیگر نیز در خصوص این تست وجود دارد: یکی تاریخ آزمون sat ترکیه و دیگری هزینه آن است. زمان برگزاری آزمون sat در ترکیه، چهار بار در سال و معمولاً در ماه‌های اسفند، اردیبهشت، شهریور و آذر است. با این وجود، برای آگاهی دقیق از زمان آزمون sat ترکیه، مراجعه به سایت مرجع collegeboard.org، بهترین کار است. بر طبق اطلاعات این سایت، تاریخ برگزاری آزمون sat ترکیه 2022، به این شرح است: 27 آگوست؛ اول اکتبر و 3 دسامبر.

ست؛ یک آزمون بین ‌المللی است که شرکت‌کنندگانی از سراسر جهان دارد. به همین دلیل هزینه آزمون ست ترکیه نیز به گونه‌ای است تا برای بیشتر متقاضیان، قابل پرداخت باشد. مبلغ ثبت‌نام، در حدود 102 دلار است و با تعیین مرکز امتحان، 24 دلار به آن افزوده می‌شود. ضمن اینکه؛ تغییر یا لغو ثبت ‌نام هم بین 25 تا 35 دلار، هزینه دارند.

آزمون تومر ترکیه

هرچند امکان تحصیل به زبان انگلیسی در دانشگاه‌های ترکیه فراهم است، اما بسیاری از رشته‌ها به زبان ترکی هستند. از این رو، شما باید تسلط کافی به زبان ترکی استانبولی داشته باشید. موفقیت در آزمون تومر (TOMER)، نشان‌دهنده سطح توانایی شما در ترکی است. این آزمون دانشگاه ترکیه، حاوی 100 سوال است و چهار مهارت شنیدن، درک مطلب، نوشتن و مکالمه شما را می‌سنجد. مدرک تومر نیز به دو نوع تقسیم می‌شود:

نوع اول که گواهینامه (sertifika) نام دارد، دارای اعتبار دو ساله است و تنها در دو سطح مقدماتی و متوسط برگزار می‌شود. برای موفقیت در این دو سطح، شما به حداقل نمره B1 و B2 نیاز دارید. اما اگر در جستجوی یک مدرک دائمی و معتبر برای مهاجرت کاری و تحصیلی به ترکیه هستید، نوع دیپلم (diploma) برایتان مناسب است. در این صورت؛ حداقل نمره C1 و C2 تضمین ورود شما به دنیای کار و تحصیل ترکیه هستند.

خوشبختانه؛ مکان برگزاری تومر، تنها به شهرهای ترکیه مانند آنکارا، آنتالیا، ازمیر، استانبول، بورسا و آلانیا محدود نمی‌شود. بلکه شما می‌توانید پس از ثبت ‌نام و پرداخت هزینه آزمون تومر در ترکیه (150-100 یورو)، در دانشگاه تهران امتحان بدهید.

آزمون ales ترکیه

بسیاری از دانشجویان با هدف گرفتن ویزای اقامت، سراغ تحصیلات تکمیلی در ترکیه می‌روند. یکی از راه‌های اخذ اقامت ترکیه هم، یافتن کار مناسب است. برای این منظور، شما باید مدرکی را کسب کنید که زمینه حضورتان را در مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها فراهم کند. آلس (ales)، یک آزمون دانشگاه ترکیه است که که در مسیر مهاجرت تحصیلی و کاری خود، به آن نیاز خواهید داشت.
آزمون آلس ترکیه هم مانند دیگر امتحانات ورودی، توسط مؤسسه (ÖSYM) برگزار می‌شود. آلس به زبان ترکی است؛ از این رو داشتن مدرک تومر پیش ‌زمینه شرکت در آن به شمار می‌رود. اما ساختار امتحان آلس ترکیه چگونه است؟
به طور کلی، امتحان ales ترکیه از دو بخش تشکیل می‌شود. بخش اول که حاوی 100 سوال است، شامل ریاضی، هندسه و هوش می‌شود. در بخش دوم، 100 پرسش با هدف ارزیابی مهارت‌های کلامی و منطقی، پیش روی شما قرار می‌گیرد. به علاوه، شما ملزم هستید در مدت 3 ساعت، به این سوالات پاسخ دهید.
حداقل نمره قابل قبول در این آزمون، 55 است. اما این نمره، ممکن است برای رشته‌ها و دانشگاه‌های مختلف، متفاوت باشد. این نکته را هم باید اضافه کنیم که آزمون ales، تنها در ترکیه برگزار می‌شود و فقط در همین کشور، اعتبار دارد. بنابراین اگر قصد شرکت در آن را دارید، باید حداقل دو ماه پیشتر، ثبت ‌نام کنید.
در طی این مدت نیز، می‌توانید با کمک گرفتن از منابع آزمون آلس ترکیه، خود را آماده کنید. از جمله این منابع؛ کتاب‌ها و نمونه سوالات آزمون آلس ترکیه است که توسط چند انتشارات، به چاپ می‌رسد. انتشارات یارگی (YARGI)، یدی ایکلیم (YEDİİKLİM) و پگم (PEGEM) از آن جمله هستند.

آزمون dus ترکیه

متقاضیان ادامه تحصیل در مقاطعی مانند کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاههای ترکیه، کم نیستند. از سوی دیگر، رشته‌هایی همچون پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی نیز، پذیرای بسیاری از دانشجویان ایرانی هستند. اما؛ نخستین گام برای پذیرش در مقاطع بالاتر رشته دندانپزشکی، قبولی در آزمون تخصص دندانپزشکی ترکیه (DUS) است.

نام این آزمون، مخفف (Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavı) است که به زبان ترکی، برگزار می‌شود. بنابراین دقت داشته باشید که پیش ‌نیاز گذراندن ازمون تخصص دندانپزشکی در ترکیه، قبولی در آزمون زبان ترکی است. اما ساختار امتحان DUS، تعداد سوالات، زمان و شرایط شرکت در آن چگونه است؟

آزمون دوس، 120 سوال دارد که شامل علوم پایه و علوم بالینی می‌شوند. ضمن اینکه این آزمون، نمره منفی هم دارد و به ازای هر 4 پاسخ غلط، یک پاسخ درست بی ‌اثر می‌شود. برای اینکه بتوانید در این امتحان موفق شوید، کسب حداقل نمره 50، الزامی است. البته این نمره، با توجه به نوع دانشگاه می‌تواند متفاوت باشد.

نکته دیگر، درباره زمان و نهادهای برگزارکننده این امتحان ورودی است. دانشگاه‌های دولتی و خصوصی ترکیه و همچنین سازمان‌هایی مانند YÖK و OSYM؛ دو بار در سال ( ماه‌های می و سپتامبر)، دوس را برگزار می‌کنند. اما برای اینکه بتوانید در آزمون تخصص دندانپزشکی ترکیه شرکت کنید، باید واجد شرایط زیر باشید:

  • اتمام دوره 4 ساله دندانپزشکی عمومی؛
  • داشتن پاسپورت معتبر ؛
  • تسلط کامل به زبان ترکی ( نمره مدرک تومر)؛
  • گواهی تمکن مالی؛
  • معدل (GPA) بالای 3.6؛
  • بیمه درمانی کشور ترکیه.

این موضوع را هم باید اضافه کنیم که آزمون dus، تنها در کشور ترکیه برگزار می‌شود. شهرهایی مثل آنکارا، استانبول و حتی ازمیر؛ معمولاً میزبان این آزمون هستند. هزینه آزمون dus در ترکیه، تقریباً 110 لیر است.

آزمون pte در ترکیه

تسلط به زبان انگلیسی، از جمله شرایط لازم برای ادامه تحصیل در ترکیه است. امروز دیگر، تنها داشتن مدرک آیلتس یا تافل مهارت شما را در زبان انگلیسی اثبات نمی‌کند. بلکه آزمون پیرسون نیز، به آن اضافه شده است. بهتر است بدانید که نمره این آزمون، برای متقاضیان تحصیل در ارشد و دکترا و یا اخذ ویزای مهاجرتی، اهمیت دارد.
آزمون پیرسون، مانند آیلتس در دو بخش آکادمیک و جنرال برگزار می‌شود. هدف نیز، سنجش همان چهار مهارت اصلی زبان انگلیسی است. اگرچه، امکان شرکت در آن در داخل ایران مهیا نیست و شما باید، از طریق کشور دیگری اقدام کنید. برای مثال؛ مراکز آزمون pte در ترکیه، این شهرها هستند:

  • استانبول؛
  • آنکارا؛
  • آدانا؛
  • ازمیر؛
  • دنیزلی؛
  • ارزروم.

مرحله اول، ثبت‌نام در آزمون پیرسون است که از طریق سایت رسمی آن صورت می‌گیرد. بعد از ساخت اکانت و تعیین تاریخ و مکان امتحان، نوبت پرداخت هزینه است. از آنجا که مراکز آزمون PTE در سراسر جهان گسترده شده‌اند، هزینه‌های ثبت ‌نام هم متفاوت است. مثلاً؛ هزینه آزمون pte در ترکیه، در حدود 880 لیر است. چنانچه ثبت ‌نام خود را با تأخیر انجام دهید، قیمت آزمون pte در ترکیه به 1100 لیر می‌رسد. لازم به ذکر است که امکان تغییر زمان آزمون و یا کنسل کردن آن هم وجود دارد. به این شرط که، کمتر از 7 روز به موعد آن باقی نمانده باشد.

آزمون sts ترکیه

یکی دیگر از امتحاناتی که برای فارغ ‌التحصیلان پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی درخارج از ترکیه، اهمیت فراوانی دارد؛ آزمون STS است. به عبارت دیگر، در هر کشوری که این دوره‌ها را گذرانده و متقاضی کار در ترکیه باشید، باید مدرکتان را معادل ‌سازی کنید. پرسشی که مطرح می‌شود این است که ماهیت و ساختار آزمون معادل ‌سازی چگونه است؟ منابع آزمون sts ترکیه چه هستند؟

امتحان sts، شامل دو مرحله و 240 سوال می‌شود. در حقیقت، مرحله اول آزمون؛ دانش شما را در دروسی مانند آناتومی، بافت ‌شناسی و جنین ‌شناسی، فیزیولوژی، بیوشیمی پزشکی و درس‌هایی از این قبیل می‌سنجد. مرحله دوم نیز، عملی است و به ارزیابی درس‌هایی چون گروه داخلی، اطفال، جراحی زنان و زایمان اختصاص دارد.

بهتر است بدانید که مؤسسه آموزش عالی ترکیه (YOK)، هر سال این آزمون را در شهرهای مختلف ترکیه برگزار می‌کند. اما مکان و زمان آن، ثابت نیست. از این رو، بهتر است برای کسب این اطلاعات به سایت رسمی OSYM مراجعه کنید.
در کنار این موارد، نحوه آمادگی ازمون sts ترکیه، دغدغه بسیاری از متقاضیان است. خوشبختانه؛ آزمون sts ترکیه نمونه سوالات و کتاب‌هایی دارد که می‌توانید از آنها کمک بگیرید. کتاب‌های طبقه‌بندی ‌شده آزمون‌های پزشکی TUS و STS ترکیه و نیز نمونه سوالات سال‌های گذشته، از آن جمله هستند.

آزمون آیلتس در ترکیه

علی ‌رغم افزایش تمایل به آزمون پیرسون، آیلتس و TOEFL همچنان از معتبرترین مدارک زبان به شمار می‌روند. در واقع، اگر قرار باشد به زبان انگلیسی در ترکیه تحصیل کنید؛ به مدرک تافل یا آیلتس نیاز خواهید داشت. دقت داشته باشید که برای برخی از مؤسسات آموزشی، تنها مدرک تافل معتبر است. یعنی در صورت داشتن IELTS، باید در آزمون‌های تعیین سطح دانشگاه هم شرکت کنید. مثلاً تحصیل در پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی ترکیه؛ به نمره تافل بالای 85 نیاز دارد.
اما موضوع دیگر، درباره مکان برگزاری آزمون است. همانطور که می‌دانید، امکان شرکت در این امتحان، در ایران نیز وجود دارد. با این وجود برخی، ثبت نام آزمون آیلتس در ترکیه را ترجیح می‌دهند. همانطور که بعضی برای آزمون gre ترکیه را انتخاب می‌کنند. بهتر است نگاهی عمیق‌تر به این آزمون، هزینه آزمون آیلتس در ترکیه و موارد دیگر بیندازیم.
به طور کلی، دو نهاد مختلف؛ مسئولیت برگزاری آیلتس را در سراسر جهان بر عهده دارند. یکی سازمان IDP استرالیا و دیگری شورای فرهنگی بریتانیا (British Council). با این‌ وجود، مدرک صادر شده از سوی هر دو مؤسسه به یک اندازه اعتبار دارد. ضمن اینکه ساختار آزمون هم، مشابه است. تفاوت میان آیلتس در ایران و ترکیه، به نهاد برگزارکننده باز می‌گردد. به این صورت که آیلتس در ایران، تحت نظارت IDP است و در ترکیه؛ شورای فرهنگی بریتانیا.
البته شرکت در آزمون آیلتس در ترکیه، موافقان و مخالفانی دارد. موافقان؛ قرار گرفتن در محیط، تعامل با استادان بومی و امکان حضور را در دوره‌های آیلتس یک مزیت می‌دانند. اما؛ مخالفان می‌گویند که قیمت آزمون آیلتس در ترکیه، برای آنها گران‌تر تمام خواهد شد. مثلاً با مراجعه به سایت British Council درخواهید یافت که هزینه ثبت نام آزمون آیلتس در ترکیه، 1950 لیر است. بدون شک، این مبلغ با احتساب هزینه‌های رفت و آمد و اقامت، افزایش می‌یابد.

آزمون پزشکی ترکیه

همانطور که می‌دانید، کنکور پزشکی ترکیه محبوبیت زیادی در میان دانشجویان ایرانی دارد. پایین بودن هزینه تحصیل در ترکیه در مقایسه با کشورهای اروپایی و نیز کیفیت بالای دانشگاههای ترکیه، دلایل اصلی این محبوبیت هستند. به‌ علاوه، شرایط کنکور پزشکی ترکیه نیز راحت‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنید. داشتن مدرک دیپلم، کلیدی‌ترین شرط است. پس از آن، موفقیت در آزمون ورودی دانشگاه های پزشکی ترکیه، اهمیت دارد.

از این جهت، بین دانشگاه‌های خصوصی و دولتی، تفاوت اندکی وجود دارد. در مجموع آزمون ورودی دانشگاه پزشکی ترکیه، مدرک یوس است. اما بعضی دانشگاه‌ها؛ به ویژه انگلیسی زبان‌ها؛ از شما مدرک SAT می‌خواهند. پس از آنکه شرایط آزمون پزشکی ترکیه را دانستید، باید خود را آماده کنید. از آنجایی که امتحان ورودی دانشگاه پزشکی ترکیه، همان یوس یا ست است؛ به دنبال همان کتاب‌ها و نمونه سوالات باشید. علاوه بر منابعی که پیشتر ذکر کردیم، منابع آزمون ورودی پزشکی ترکیه شامل چندین کتاب دیگر هم می‌شوند:

  • YOS Practice Exams (50 Exams)
  • YOS Deneme Sınavları (15 Sınav)
  • YOS Questions and Answers between 1981 and 2010
  • YOS Intelligence Quantity (IQ) Practice Exams

ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر پزشکی ترکیه، هدف بسیاری از دانشجویان است. آنها ترجیح می‌دهند بلافاصله، خود را برای امتحان تخصص پزشکی ترکیه آماده کنند. این آزمون، TUS نام دارد و به زبان ترکی استانبولی است. لازم به ذکر است که منابع آزمون تخصص پزشکی ترکیه، شامل کتاب‌های علوم پایه آزمون TUS و همچنین کتاب‌های کلینیک آزمون توس می‌شود.

تحصیل در ترکیه بدون آزمون

علی ‌رغم تمام آزمون‌هایی که برای شما شرح دادیم، پذیرش بدون ازمون دانشگاه ترکیه هم ممکن است. نکته جالب این است که شما می‌توانید حتی تحصیل داروسازی در ترکیه بدون آزمون را هم امتحان کنید. در حقیقت، رشته های بدون کنکور دانشگاه ترکیه، از دندانپزشکی تا پزشکی و داروسازی را در برمی‌گیرند. از جمله دانشگاه های بدون آزمون ترکیه می‌توان به دانشگاه بیلکنت، یدی تپه و سابانچی اشاره کرد.

جمع ‌بندی

در این مطلب، تلاش کردیم تا شما را با انواع آزمون های دانشگاهی ترکیه آشنا کنیم. از ویژگی‌های یوس که مهم‌ترین آزمون ترکیه است، گفتیم و اینکه چطور می‌توانید خود را برای موفقیت در آنها آماده کنید. بنابراین، حالا دیگر با دسته ‌بندی‌های گوناگون آزمون دانشگاه ترکیه آشنا هستید و می‌دانید که چرا ترکیه، مقصد نسبتاً آسانی برای تحصیل است.

ما در مؤسسه متروپل تبریز، به شما برای قبولی در این آزمون‌ها کمک می‌کنیم. شما می‌توانید هرگونه سوال یا ابهامی را با تیم مشاوره ما در میان بگذارید. ضمن اینکه، امکان دانلود منابع و نمونه سوالات هم در اختیار شما قرار گرفته است. مشاوران ما، منتظر شنیدن نظرات یا پرسش‌های شما در بخش کامنت‌ها هستند.

پکیج رایگان مقدماتی یوس

می‌خواهید خود را برای قبولی در آزمون یوس، آماده کنید؛ اما اطلاعات زیادی درباره سوالات ریاضی، هوش و هندسه ندارید؟ پیشنهاد ما به شما، استفاده از پکیج مقدماتی رایگان یوس است. این پکیج کاربردی، حاوی ویدئوهای جلسات آشنایی و حل تمرین‌ دروس آزمون یوس است. پس ویدئوهای زیر را دانلود کنید تا علاوه بر آگاهی […]

کلاس آموزش تركی استانبولی

زبان ترکی استانبولی در سال‌های گذشته، طرفداران زیادی پیدا کرده است. در این میان، با افزایش میزان سفر و نیز مهاجرت تحصیلی و کاری ایرانیان به ترکیه، لزوم یادگیری این زبان احساس می‌شود. جالب است بدانید که شباهت ساختاری زیاد ترکی استانبولی به زبان فارسی، یادگیری آن را بیش از پیش، راحت می‌کند. یعنی شما […]

کلاس حضوری آزمون یوس

مؤسسه متروپل تبریز، تمام خدمات مورد نیاز را در مسیر آمادگی آزمون یوس در اختیار متقاضیان شرکت در این آزمون قرار می‌دهد. آنچه در این مطلب خواهید خواند: یوس حضوری مناسب متقاضیان ساکن تهران 30,000,000 تومان تخفیف تا 20 مردادماه 400 ساعت خدمات آموزشی ریاضی، هندسه، هوش، منطق، پرابلم 12 جلد کتاب، 50 جلد دفترچه […]

کلاس آنلاين آزمون یوس

شعبه رسمی مؤسسه متروپل تبریز، تمام خدمات مورد نیاز را در مسیر آمادگی آزمون یوس به متقاضیان شرکت در این آزمون، ارائه می‌دهد. شما می‌توانید از صفر تا صد آزمون یوس را نزد ما، فرا بگیرید. آنچه در این مطلب خواهید خواند: یوس آنلاین 25,000,000 تومان تخفیف تا 20 مردادماه 400 ساعت خدمات آموزشی ریاضی، […]